Новини


Сестри Служебниці взяли участь у світових днях молоді в Кракові

З 26 липня по 1 серпня с. Романа Левочко, с.Веніямина Кузь і с. Магдалина Шульгіна перебували на найграндіознішій події усієї Католицької Церкви - Світових Днях Молоді у Кракові. Сестри подорожували разом з салезіанською молоддю Львова. Краків зустрів нас дощем, проте теплота салезіан, які прийняли нас у Кракові непривітність погоди. Кожного дня нас чекала насичена програма, яка включала: катехизу, молитву, Літургію та екскурсії містом.

Катехизу для греко-католицької молоді проводили Владики нашої Церкви у костелі Arka Pana. Після катехизи молодь мала нагоду задавати питання Владикам, на які отримували відповіді.

У п’ятницю ми зустрілись з Папою Франциском на Хресній Дорозі, де разом роздумували над ділами милосердя щодо душі і тіла, наприкінці Святіший отець закликав молодь «будувати мости, а не стіни» і ніколи не втрачати надії, бо Господь завжди готовий дивувати нам Своє Милосердя. Під час чувань молодь мала нагоду адорувати Євхаристійного Ісуса і вслухатись, до чого Господь кличе кожного зокрема, бо, як зазначив Святіший Отець, «кожен покликаний залишити свій слід на цій землі».

Цілий тиждень промайнув, як одна хвилина, і ми повернулись, хоч дуже втомлені, проте переповнені враженнями.

с. Магдалина Шульгіна, СНДМ


© 2015.Усі права застережено