Новини


Духовна зустріч з о. Андрієм Зелінським, ТІ

29 жовтня 2016 року в Соціальному Центрі ССНДМ відбулася духовна зустріч переселенців з Донбасу і дівчат-студенток з центру з о. Андрієм Зелінським, ТІ. Захід організувала с. Єроніма Вовчак.

У рамках цієї зустрічі відбулася презентація книг отця Андрія «Соняхи», «На ріках Вавилонських», а також – розповідь про Українську Академію Лідерства, членом Ініціативної групи якої є отець.

Цікаві, корисні і дуже справжні думки, які зродилися з досвіду надання духовної підтримки українським військовим в зоні АТО і активній пасторальній праці, зокрема з молоддю, не залишили байдужими слухачів.

Слова отця про досвід самотності, про зустріч зі собою справжнім, про любов, яка єдина здатна перемогти, виявилися вкрай актуальними для людей, які пережили трагедію вимушеного переселення, і молодих дівчат, які теж перебувають в нелегких життєвих обставинах.

Опісля був час на запитання і обговорення певних тем і спільна родинна трапеза. Учасники зустрічі виявили свою щиру подяку отцю Андрію і сестрам за організацію і проведення такого заходу, який дає наснагу далі жити, любити і творити добро. Попри все….

С. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено