Новини


Сестрі Софії Трембач - 95

27 вересня 2016 року с. Боніфатія Дяків, Провінційна Настоятелька, і численні сестри прибули до Заліщик, щоб привітати найстаршу сестру Згромадження - с. Софію Трембач із 95-літнім ювілеєм життя. Під час Божественної Літургії у храмі Покрови Пресвятої Богородиці сестри складали молитовну подяку за дар життя і чернечого покликання ювілятки.

Парох о. Іван Сендзюк подякував сестрі Софії за жертвенне служіння у Заліщиках у часи підпілля, адже тоді монастир сестер на вул. Ольжича, 18 був осередком постійної молитви, тут переховувалися переслідувані греко-католицькі священики, відправляли Божественні Літургії та уділяли вірним Святі Тайни.

С. Боніфатія підкреслила, що життя с. Софії є частинкою історії Заліщик. Одна особа, яка посвятила себе Богові, може зробити дуже багато. Мешканці Заліщик неодноразово досвідчили силу молитви с. Софії. Після Літургії для ювілятки було зачитане Папське Благословення, у якому Святіший Отець Папа Франциск дякує с. Софії за приклад її віри, яку вона зберегла і передала далі.

Дорога с. Софіє, нехай Господь і надалі Вас благословить на многії і благії літа, бо Ваша молитва і жертва ще дуже потрібні нам усім!


© 2015.Усі права застережено