Новини


Реколекції та обіти в Надвірні

З 8 до 14 серпня 2016 року в реколекційному домі у Надвірній відбувалися реколекції для сестер під проводом Прогоігумена Отців Редемптористів о. Андрія Рака. Протягом цього тижня сестри роздумували про правдиве Обличчя Отця – Милосердя, спільноту, покликання.

Розпочались реколекції темою про Милосердного Отця, у якій отець Андрій заохочував сестер зануритися у таємницю Милосердного Бога на прикладі притчі про Блудного Сина. Також сестри розважали над поняттям спільноти, про стосунки одна з одною, і як можна їх покращити та зміцнити.

Одного дня отець запропонував згадати історію свого покликання і зіставити її з історією покликання Гедеона, історія якого є класичною схемою покликання до богопосвяченого життя.

У цей період кожна з сестер мала можливість зануритись у Господа, послухати Його голос, який ставав чіткий через мовчання, а також віднайти гармонію з Господом через розпізнання Його правдивого Обличчя, з ближніми через прощення і відновити «первісний запал», згадуючи історію свого покликання. На кінець реколекцій сестри-юніоратки відновили своє «Так» Господеві через віднову тимчасових Обітів.

с. Магдалина Шульгіна, СНДМ


© 2015.Усі права застережено