Новини


Свято Йосафати для дошкільнят садка святого Миколая

18 листопада 2016 року у монастирі Сестер Служебниць у Львові відбулося свято Блаженної Йосафати для дошкільнят дитячого садочку Святого Миколая. Це вже традиційно, що діти, разом із вихователями та батьками, приходять до монастиря, щоб помолитися та дізнатися про святе життя першої Служебниці.

Свято розпочалося Молебнем до Блаженної Йосафати у каплиці, який відслужили о. Ігор Пецюх, о. Юрій Козловський та о. Тарас Фітьо. Отець Ігор у зверненні до дітей заохотив їх міцно триматися за Ісуса Христа, бути, мовби галузкою, яка міцно закорінена в Бозі. Після молитви діти отримали благословення мощами Йосафати.

Відтак діти зі старшої групи «Намистинки» мали виступ, у якому розповіли про життя с. Йосафати, яке було наповнене любов’ю до Бога і людей, особливо бідних та хворих.

На згадку про те, що Блаженна Йосафата мала відкрите серце до малих дітей, пригощала їх солодащами та обдаровувала образками, сестри пригостили дітей «солодощами» від Блаженної Йосафати, які щедро подарував добродій п. Ігор Новоставський.


© 2015.Усі права застережено