Новини


Відпочинок у Раківці

28 травня 2016 року діти катехитичної школи, яка діє при храмі Покрови Пресвятої Богородиці Отців Салезіян у Львові, побували на відпочинку у с. Раковець. У цій поїздці дітей супроводжували о. Назарій Зінкевич, с. Веніямина Кузь, брат Костянтин Зінченко, аніматори Олена, Христя, Ярина та батьки.

Діти успішно завершили перший рік приготування до Урочистого Святого Причастя, і з цієї нагоди ми спільно вирішили поїхали на відпочинок з Ісусом, оскільки наше гасло катехитичного року було «Перші кроки з Ісусом». Ось так ми крокуємо за Ним.

Сьогодні ми приїхали до Раківця і найперше пішли до чудотворного джерела. Усі діти та дорослі з вірою та молитвою ходили у холодній джерельній воді. Це було дуже весело! Відтак помолилися у храмі Молебень до Пресвятої Богородиці. Отець Назарій у проповіді наголосив: «Ми є тут, у цьому святому місці, щоб більше пізнавати Ісуса».

Після молитви ми розташувалися на мальовничій галявині, де влаштували цікаві забави, тарзанку, банси, палили вогнище, смажили ковбаски... Усі почувалися дуже добре.

Вкінці діти отримали дипломи про завершення навчального року. Ось так і ми йдемо за Ісусом. Вдячні Богові за Його дари, тепло та присутність між нами. Слава Богу, честь Марії, а нам – мир!

с. Веніямина Кузь, СНДМ


© 2015.Усі права застережено