Новини


Ходить по землі Святий Миколай

Святий Миколай не оминув також і чемних українських дітей у Лондоні. Цього року катедральний зал був переповнений усмішками батьків та вогником в очах нашої дітвори, адже мрії збуваються! Небесний Добродій приходить, щоб знову і знову показати всім свою безмежну доброту і навчити нас своїм прикладом бути «святими миколаями» для своїх ближніх, особливо тих, які цього найбільше потребують.

Діти виявили неабияку активність у відповідях на загадки, також брали участь у різноманітних конкурсах. Хочеться відзначити і батьків, які підтримували своїх дітей і допомагали їм під час різних забав.

Дякуємо всім катехитам, які працюють з діточками і підготували їх до цього свята доброти. У невимушеній атмосфері всі присутні мали нагоду краще пізнати історію самого святого та встановлення свята. А святий Миколай нагородив всіх дітей своїми подарунками та заохотив не переставати творити добро. А на кінець всі могли скуштувати чогось смачненького. До своїх домівок діти понесли не тільки подарунки, а і хороший настрій та позитивні емоції.

с. Бернадета Ярославцева, СНДМ


© 2015.Усі права застережено