Новини


Зустріч соціально-незахищених дітей у монастирі Сестер Служебниць у Львові

13 серпня 2016 року в монастирі Сестер Служебниць у Львові відбулася чергова зустріч соціально-незахищених дітей міста. Діти корисно провели час у молитві, спілкуванні, пізнанні нового.

С. Ореста Боршовська розповіла дітям про життя Слуги Божого о. Єремії Ломницького, співзасновника Згромадження Сестер Служебниць. Діти дізналися про те, що о. Єремія дуже любив дітей, адже перед вступом до монастиря він був вчителем у народній школі. Згодом, як священик-місіонер, о. Єремія був ініціатором нового Згромадження у Церкві, яке б мало працювати для свого народу, зокрема у соціальній сфері та вихованні підростаючого покоління.

Діти отримали листівки з молитвою за прославу о. Єремії. Після катехитичного заняття діти бавилися різні цікаві ігри, банси та смакували солодощі. Відходячи додому, кожна дитина отримала у подарунок набір канцелярського приладдя до школи.

Сестри Служебниці щиро дякують керівництву ТОВ «Альянс-Маркет» та ТОВ «Кано» за спонсорську допомогу у проведенні цих заходів. Нехай Господь благословить добродіїв!


© 2015.Усі права застережено