Новини


Святкування 100-ліття від дня смерті Слуги Божого о. Єремії Ломницького, ЧСВВ в Караганді

У цей благословенний Богом Рік відзначення 100-ї річниці від дня смерті Слуги Божого о. Єремії Ломницького, ЧСВВ, співзасновника Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії, 3 липня 2016 року ми вшановували пам'ять о. Єремії Ломницького після Служби Божої разом із спільнотою «Матері в молитві» в нашому монастирі Пресвятої Тройці в Караганді.

Перед молитвою, яку щоразу моляться наші матері в молитві в Церкві Покрова Пресвятої Богородиці, Сестри Служебниці розповіли про життєвий шлях о. Єремії Ломницького і зачитали деякі його Уваги і перестороги, з яких також можуть духовно користати і миряни.

Також ми заохочували наших матерів молитися через заступництво о. Єремії Ломницького, щоб Господь збагатив наше Згромадження новими святими покликаннями, і щоб увінчав Слугу Божого о. Єремію Ломницького славою святих.

Спільнота «Матері в молитві» при Церкві Покрова Пресвятої Богородиці в м. Караганда налічує приблизно 30 осіб (керівник групи пані Ольга Матіяшина). «Матері в молитві» ставлять за мету молитися за мир в світі і в Україні, за своїх дітей, дітей парафії, усіх потребуючих дітей.

Спільнота «Матері в молитві» разом із Сестрами Служебницями відвідує стареньких і немічних людей, нав’язує контакти з їхніми родинами, молиться, щоб Господь приводив нових дітей до Церкви.

Господь чекає, щоб ми прийшли до Нього з молитвою в різних наміреннях. Бо коли ми збираємося разом, щоб єдиним серцем і єдиними устами молитися, то стається те, про що Господь нам каже: «Просіть – і дасться вам Бо кожен, хто просить, одержує» (Мт. 7, 7-8).

Єднаймося в молитві за прославу Слуги Божого отця Єремії Ломницького!

с. Анастасія Балінська, СНДМ


© 2015.Усі права застережено