Новини


Формація для сестер з тимчасовими обітами

28-30 жовтня 2016 року у монастирі Згромадження Сестер Катехиток св. Анни у смт. Брюховичі відбулася формація для Сестер Служебниць з тимчасовими обітами. Час формацій - це не лише науки і духовний провід, це також час для взаємного спілкування і обміну нового досвіду між сестрами.

Тему «особиста формація» 28 жовтня розкривав о. Олег Федоренко, СДБ, який поділився особистим досвідом пережиття і розуміння життя у спільноті, а також закликав жити Євангелієм на щодень задля розвитку і збереження харизми Згромадження.

Наступного дня роздумами про різні моделі формації поділилася с. Дарія Пітулик. Сестра Дарія запрошувала відновити ціле своє життя у Христі, а це означає знайти сенс кожної події , яка відбулася у житті, а також вчинити так, щоб ціле життя «крутилося» навколо Христа, якому сестри посвятили все своє життя.

Під проводом с. Андреї Якимець сестри ділились досвідом, який переживають у своїх спільнотах, а також мали можливість обговорити різні питання. На кінець формацій у теплій атмосфері сестри ділились пережитим досвідом Бога упродовж цих днів.

С. Магдалина Шульгіна, СНДМ


© 2015.Усі права застережено