Новини


Іменини кандидаток у Жовкві

Сьогодні гарний, сонячний день...

Сьогодні ми святкуємо Введення у храм Пречистої Діви Марії...

Свято кандидаток – наші перші іменини... Ось так все було...

Наші сестри: с. Дарія Пітулик, с. Володимира Зозуляк, с. Єроніма Вовчак, с. Вероніка Вайда, с. Василія Очкусь неабияк постарались, щоб цей день залишився у нашій пам’яті назавжди. Вони приготували стенд, на якому навколо ікони Введення у храм Пресвятої Богородиці розвішені наші фото і цитата: «Слідом за нею приведуться дівиці до царя, другині її». Також приготували святковий сніданок і святково прикрасили трапезну.

На Літургію до церкви Пресвятого Серця Христового приїхала наша Провінційна Настоятелька с. Боніфатія Дяків з с. Андреєю Якимець, Провінційною Дорадницею . Літургія була святковою, озвучена чудовим голосом с. Вероніки. Отець Климентій Стасів, ЧСВВ, виголосив проповідь про готовність і бажання трьохрічної Марії посвятитись Богові.

Перед сніданком с. Боніфатія привітала нас і побажала витривалості у нашій посвяті, і подарували нам подарунки.

Також до нас завітала наша с. Андріана Матківська, та пані Зоряна Пешко, добродійка сестер і дуже життєрадісна людина. Вони також нас вітали і дарували подарунки.Цілий день ми провели радісно в святковому настрої.

А ввечері в нас була рекреація, на якій сестри зробили чудову виставу – суд над кандидатками. С. Вероніка була суддею, с. Єроніма – прокурором, а с. Дарія – адвокатом кандидаток. Все відбувалось, як в справжньому суді. І ми виграли суд і отримали подарунки. Усім було дуже весело…

Цей святковий день ми провели прекрасно, дякуємо Богу і нашим любим сестрам за такий дарунок і незабутній день.

Кандидатки Анна, Світлана і Уляна, Жовква


© 2015.Усі права застережено