Молоді дівчата вступили на дорогу Богопосвяченого життя у Згромадженні Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії


Slide 1

Slide 2

Slide 3

Slide 4

Slide 5

Slide 6

Slide 7

Example Frame

«Цей день, що його створив Господь, радіймо та веселімся в нім!» /Пс. 117, 24/

12 вересня 2015 року в Новіціятському домі Божого Провидіння у Жовкві відбулося урочисте прийняття нових кандидадаток до Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії. Під час Божественної Літургії, яку відправив духівник новіціяту о. Матей Химинець, ЧСВВ, дівчата - Анна Дмитрик, Світлана Деркач і Уляна Гриньків висловили своє бажання посвятити своє життя Богові у Згромадженні Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії.

Провінційна Настоятелька с. Боніфатія Дяків офіційно прийняла нових кандидаток до служебницької родини та благословила на дорогу молитви і служіння мощами першої Сестри Служебниці - Блаженної Йосафати.

Дорогі кандидатки, cьогодні ви розпочинаєте чудову, але й не легку дорогу Обручниць Христа. Пам’ятайте, що Господь перший полюбив вас, вибрав та покликав іти за Ним. Відважно йдіть за Христом! Нехай у вашому серці завжди бринить чарівна мелодія Божої любові, додає наснаги та мужності. А наші блаженні Йосафата та Тарсикія нехай повсякчасно моляться за вас та пригадують, що для Господа є варто присвятити своє молоде життя.

Складаю подяку Богові за те, що Він мене покликав і я відповіла на цей поклик. Я тут, щоб віддати Йому все, що маю найдорожче і служити, виконуючи Його Волю. Цим прекрасним днем вступу на кандидатуру розпочався мій шлях до Бога, довжиною в життя. Хай цей світлий день залишиться в моєму серці і додає мені наснаги до подальших кроків.
Дмитрик Анна

Хочу щиро подякувати Господу Богу за те, що Він покликав мене до чернечого стану, саме до цього Згромадження сестер СНДМ. Сьогодні я пережила багато щасливих емоцій, особливо радісно було на серці - я відчула Божий мир. Дякую усім, хто молився за нас. Прошу й надалі за нас молитись, щоб ми були вірні Богові до кінця життя.
Деркач Світлана

Під час Святої Літургії, прийняття на кандидатуру мене переповнювали надзвичайні відчуття, які пояснити є важко. Це було якесь особливе відчуття Бога. Промова отця додала мені впевненості й сили йти цим шляхом, який я обрала. Сестри своєю присутністю і прикладом богопосвяченого життя наповнили моє серце радістю і любов’ю. Дякую Господу Богу, усім, хто прилучився до мого вибору, і тим, хто молиться і підтримує мене.
Гриньків Уляна


© 2015.Усі права застережено