Новини


Зустріч настоятельок у Львові

9 жовтня 2015 р. у Провінційному домі Сестер Служебниць у Львові відбулася зустріч настоятельок, на яку прибули сестри з різних спільнот в Україні та з Караганди. Зустріч розпочалася Божественною Літургією, яку відслужив ігумен Святоуспенської Унівської Лаври о. Ілля Мамчак.

Відтак о. Ілля звернувся до сестер із духовним словом про Божу любов, яку особливо досвідчив і передав нам у своєму Євангелії св. апостол і євангелист Іван. Роздумуючи про особу настоятеля, о. Ілля наголосив на риси, якими має володіти провідник спільноти: терпеливість, довір'я до Господа та молитовність.

Під час зустрічі сестри-настоятельки мали нагоду поділитися про служіння сестер у різних місцевостях в Україні та на місійних теренах.

У своєму зверненні с. Боніфатія Дяків, Провінційна Настоятелька, заохотила сестер до постійної духовної віднови, поглиблення чернечого духа, плекання особистої та спільної молитви, до готовності відважно відповідати на виклики, які сьогодні ставить перед богопосвяченими особами Церква і ситуація в країні.


© 2015.Усі права застережено