Новини


«Життя одне! Живи!»

15 жовтня 2017 р. у катихитичній школі при храмі св. Димитрія с. Оброшино Львівської області відбулась зустріч на тему: «Життя одне! Живи!», яку провела с. Юстина Голубець, ССНДМ керівник Організації «Перенатальний Хоспіс – Слід життя». Зустріч була присвячена всесвітньому дню дітей, які відійшли від нас під час вагітності, або в перші місяці після народження. Батьки, які зазнали цю втрату, в цей день запалюють свічки на знак пам’яті про своїх дітей, таким чином створюючи Світлову Хвилю, яка поширюється по всьому світі завдяки часовій різниці.

Зустріч розпочалась з молитви та благословення пароха о. Михайла Стахніва. Після вступної частини та знайомства, учасники заходу мали можливість обговорити зі с. Юстиною питання, які неодноразово ми ставимо перед собою: Для чого живу? Яке моє завдання у цьому житті? Який сенс мого терпіння? У чому є справжня радість?

С. Юстина також розповіла усім присутнім про Організацію «Перенатальний Хоспіс – Слід життя», метою якої є допомога та супровід тих батьків, які шукають способи привернути особливу увагу суспільства до розуміння проблематики, яка пов’язана з перинатальними втратами.

На зустріч прийшло більше 30 осіб різного віку. Усі присутні брали активну участь в обговоренні та дискусії, ділились своїм досвідом, задавали питання. У перерві всіх частували кавою та смачними тістечками. З найменшими учасниками займались с. Марта Воловець та с. Магдалина Шульгіна.


© 2015.Усі права застережено