Новини


Святий Миколай завітав до захоронки Сестер Служебниць у Червонограді

Пухнастий сніг щедро сипав із неба і вкривав землю білою ковдрою. Невдовзі все навколо стало по-казковому чарівним і дивовижним! А тим часом св. Миколай поспішав із своїми дарунками до малят із захоронки Блаженної Йосафати, що в Червонограді.

Напередодні свята діти старанно готувались до зустрічі із Святителем: вчили пісні, віршики, розучували сценку, намагались бути чемними і слухняними. Всі з нетерпінням очікували Чудотворця Миколая!

Ось і настав довгоочікуваний час - св. Миколай прийшов із небес на землю. Зал був наповнений вщерть рідними і гостями маленьких артистів, та й усіх бажаючих побачити доброго і щедрого Миколая було чимало.

Дійство грудневої ночі розпочалось під радісні звуки дзвонів та усіма любленою піснею «Ой хто, хто Миколая любить». Жвавий вітерець-Вероніка постаралась, щоб сірі хмари розійшлися і, щоб виглянув місяць, і разом із зіроньками освітили шлях св. Миколаю. Вірні ангелята невтомно трудились, щоб доставити листи усіх дітей святому. Навіть звірята теж прилучилися, - і, віднайшовши загубленого листа хлопчика Богданчика, подбали, щоб Миколай зміг його прочитати і виконати щире прохання.

Діти гостинно відчинили двері для св. Миколая і він зайшов із своїми слугами-ангелятами із великим мішком подарунків. Похваливши дітей за те, що були добрими і слухняними, почав роздавати їм свої дари. Дитячі обличчя світились радісними усмішками, коли вони тримали великі, яскраві пакунки. Усі дякували за щедрі дарунки.

Під веселі ноти пісень про доброго і щедрого Чудотворця, батьки робили для своїх дітей на пам’ять фото зі св. Миколаєм.

Нехай же пам`ять про його святе і праведне життя назавжди залишиться у наших серцях і зробить подібними до нього у добрих і милосердних вчинках.

с. Віра Герман, СНДМ


© 2015.Усі права застережено