Новини


Урочистість з нагоди відкриття Інституту подружжя та сім’ї в Стрию

У Празник Введення в храм Пресвятої Богородиці до катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці у Стрию приїхав Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ. До храму на зустріч з Блаженнішим Святославом прибуло багато священиків Стрийської Єпархії, парафіян храму та гостей.

Із великою радістю, оплесками, усі присутні вітали Блаженішого Святослава, а діти та молодь нашої парафії, яких приготували Сестри Служебниці, мали привітальне слово для великого гостя.

Під час Архиєрейської Божественної Літургії Блаженніший Святослав у своїй проповіді наголосив на цінності подружжя та християнське виховання дітей за прикладом святого подружжя Йоакима та Анни. Також Отець і Глава УГКЦ ділився, що, зростаючи в свої рідній сім’ї, від батьків почув про Ісуса, навчився молитися, любити Бога.

В кінці Літургії Блаженніший Святослав дякував щиро за спільну молитву, розповідав, що приїхав з візитом , щоб благословити Інституту подружжя та сім’ї, який буде діяти в Стрийській Єпархії, щоб молоді подружжя, яких Бог кличе творити сім’ю, жити в радості, могли добре формуватися та реалізувати своє покликання.

Після Літургії Блаженніший Святослав разом з єпископами Стрийської єпархії та священниками, поїхали на Академію відкриття Інституту подружжя та сім’ї та обговорення різних справ. Хай Бог благословить нас , щоб виконувати Його волю.

С. Партенія Куць, СНДМ


© 2015.Усі права застережено