Новини


Реколекції для мирян у реколекційному домі Сестер Служебниць у Надвірні

У реколекційному домі Блаженної Йосафати з 12 по 15 жовтня 2017 року відбулися реколекції для мирян, паралельно у двох групах: «Повірити Ісусові» за євангелієм Марка і “Довіритися Христові” за євангелієм від Матея. 12 учасників з Івано-Франківщини мали змогу у тиші й молитві пізнавати Христа і поглибити свою віру, роздумуючи над окремими уривками згаданих євангелій. У світлі Божого Слова кожен мав змогу пізнавати Божу любов та себе самого, відповідати на Божий поклик і наповнюватися Його благодаттю.

Про пережите під час реколекцій свідчать відгуки учасників:

Щиро дякую тобі Господи, за Твою любов, доброту та опіку… Господь відкрив мені, що Він, Творець, є найперше люблячим Батьком, який промовляє до мене: «Відкрийся Мені, допусти мене у своє серце». Я багато зрозуміла і переосмислила. Прошу Бога щодня, кожної хвилини бути у моєму житті і вести мене тією дорогою, яка є для мене необхідною. Тільки Господь знає, що найбільш потрібно не тільки для мене, але для кожного, хто запрошує Його в своє серце (Люба, Городенка).

Дякую Господеві, що побачив мене і почув. Привівши в цю обитель, відкрився мені і зцілив мій біль, смуток і розчарування. Дав мені надію, шанс, любов і сказав: «Вставай і йди за Мною» (Галина, Коломия).

Знову і знову Ісус стукає в наші душі Своїм Словом і дає зрозуміти: «змінюйся, рости, шукай Мене – свого Бога, бо Я тебе чекаю». Якщо на попередніх реколекціях Він кликав мене: «пізнай Мене», то сьогодні Він говорить: «будь зі Мною завжди». І приходить розуміння, що тепер Ісус чекає від мене дисципліни у вірі в Нього, активної дії а не спостерігання. Він дає зрозуміти: «Я є біля тебе, але чи ти є біля Мене» (Ірина, Надвірна).

Реколекції провели с. Любомира Надич та с. Людмила Панасюк.


© 2015.Усі права застережено