Новини


День молитви з Пресвятою Богородицею

6-7 листопада 2017 у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа та в Курії Львівської Архідієцезії латинського обряду, відбувались дні молитви lectio divina з Марією для сестер, священиків та братів які провів о. Кшиштоф Вонс, SDS – директор центру духовної формації Отців Сальваторіанів у Кракові, викладач, духовний керівник, автор багатьох книг, присвячених молитві з Божим Словом. Тема зустрічей: «Слухала, зберігала, розважала, привела на світ Слово».

6 листопада до спільної молитви були запрошені усі бажаючі. Цього дня у заході взяли участь Сестри Служебниці зі Львова, Жовкви, Стрия, Надвірної, а також з Закарпаття. Усі присутні мали можливість написати у своєму серці “ікону” Богородиці ідучи з нею lectio divina, зустрітись з Марією яка слухає, медетує, молиться та контемплює, ще раз приглянутись до її краси та через заглиблення у біблійні тексти “зняти заслону” з вже існуючого у нас образу Богородиці.

7 листопада о. Кшиштоф мав зустріч із священиками, сестрами та мирянами, які провадять реколекції lectio divina для інших.

с. Марта Воловець, СНДМ












© 2015.Усі права застережено