Новини


Початок нового катехитичного року у Києві

У неділю 24 вересня 2017 р. на парафії св. Василія Великого у Києві відбулося благословення дітей та батьків Недільної школи. Благословення уділив ігумен монастиря ЧСВВ о. Роман Шуп’яний.

У цей день в парафіяльному залі, що під храмом, було надзвичайно весело, адже розпочато новий навчальний катехитичний рік. Програма свята була різноманітною для дітей та батьків – усі від малого до великого прославляли Бога в піснях та забавах. Було весело та цікаво. Від сьогодні кожної неділі діти та батьки будуть пізнавати нові істини, відкривати перед собою дорогу до неба – допоможуть їм у цьому Отці Василіяни – о. Рафаїл Стефурак, о. Роман Шуп’яний, о.-д. Павло Долішній, а також Сестри Служебниці – с. Христофора Буштин, с. Міріям Голуб, с. Веніамина Кузь та катехити парафії – п. Ліля Гнатюк, п. Галина Черняк та п. Ольга Маркевич.

Після благословення та святкування великою парафіяльною родиною усі розійшлися по своїх групах, де мали безпосереднє знайомство із катехитом та програмою року. Відтак всі зійшлися на Божественну Літургію у храмі. О. Роман Шуп’яний, ігумен монастиря, привітав катехитів та вручив їм канонічну місію для навчання катехизму. Дякуємо Богові за цей день!

С. Міріям Голуб, СНДМ


© 2015.Усі права застережено