Новини


Подорожуюча ікона з мощами Блаженної Йосафати побувала в Одесі

4 лютого 2017 року с. Боніфатія Дяків, Провінційна Настоятелька, с. Ольга Трембач, с. Софронія Данилюк, с. Стефанія Коваленко та с.Володимира Зозуляк відвідали парафію св. ап. Петра і Павла у м. Южному.

Святкову Божественну Літургію очолив парох о. Василь Колодчин. Опісля сестри заспівали молебень до бл. Йосафати.

Відтак сестра Боніфатія розповіла про історію ікони, а сестра Стефанія приготувала розповідь про життєвий шлях до святості Блаженної Йосафати Гордашевської, заохотивши всіх присутніх до святості. Люди з великою пошаною та довір’ям цілували ікону з мощами, вимолюючи у Господа потрібні ласки через заступництво святої.

5 лютого ікона Блаженної Йосафати прибула до катедрального храму св. Андрія Первозванного в Одесі. Після Святої Літургії сестри заспівали молебень до Блаженної Йосафати.

Сестра Стефанія розповіла про життя святої, вказуючи на її чесноти віри, надії та любові. Опісля всі присутні мали можливість приступити до мощей та мирування.

Також сестри відвідали ще парафію св. пророка Іллі у Чорноморську. Разом з людьми відспівали Молебень до Блаженної Йосафати. Опісля с. Стефанія представила життєпис святої, наголосивши на її великому прагненні любити Господа та ближніх у конкретних обставинах життя. Кожен присутніх з великою вірою приступив до мощей святої.

Дякуємо Господеві за дар святості Блаженної Йосафати, особливо у цей 125-ти літній ювілейний рік для нашого Згромадження.

с. Стефанія Коваленко, СНДМ


© 2015.Усі права застережено