Новини


Щедра осінь золота

У п’ятницю, 3 листопада 2017 року, в захоронці Сестер Служебниць у місті Червонограді відбувся святковий ранок до Дня осені. Діти старанно готувалися до свята: вчили віршики, пісні, таночки та ігри, бо ж у гості мала прийти щедра осінь! Потрібно гарно її зустріти.

У святково прибраному залі зібралось багато людей – мами, тати, дідусі, бабусі та інші родичі, які прийшли подивитись на маленьких артистів.

І ось настав час: осінь не забарилася. Діти - овочі та фрукти, радо зустрічали свою гостю, яка кружляла під звуки чарівної мелодії. Дівчинка Тереза, що виконувала головну роль, помандрувала по горах, лісах, позолотила в них дерева, одягнула все навколо у барвисті кольори. Завітавши також на город, наша осінь-господиня все тут впорядкувала. Вона примирила усіх овочів, що сперечалися між собою хто є найкращий і найпотрібніший? Потім ще відвідала сад і знайшла у ньому молоденьку рясну яблуньку, запашну грушу, соковиті сливи і виноград. А як почувся грім,- вмить із неба потекли крапельки і на сцені з`явилися кольорові парасольки. Це танцювали дівчатка. Після теплого осіннього дощику, звичайно ж, у лісі виросло багато грибочків, і діти збирали їх, весело граючись в гру.

Вкінці свята осінь пригостила усіх гостей і дітей своїми дарунками – смачними яблучками, соковитими грушами і солодким виноградом. Всі були радісними і задоволеними.

с. Віра Герман, СНДМ


© 2015.Усі права застережено