Новини


Квіти для матусі

У Трускавці, так, як і в багатьох містах і селах нашої неньки України, 8 травня святкували День Матері. Діти недільної школи, як живі квіточки, сплели чудовий віночок із молитов до Небесної Мами Богородиці.

Саме з Молебня до Пресвятої Богородиці, який відслужив о. Василь Нестер, сотрудник храму св. Миколая Чудотворця, розпочалося святкування Дня Матері. Чудову програму святкування підготували діти разом із с. Міріям Голуб. Тут було все - і пісні, і вірші, і танці, і навіть маленька сценка про віночок для Богородиці.

Приготування до свята розпочалося ще в четвер, коли на репетицію потрібно було прийти дорогим татусям і допомогти виготовити своїм дітям привітальну листівку для мами. Із цим завданням татусі справились на відмінно. І вже на святі із ніжними дитячими поцілунками та найприємнішими словами подяки листівки з квітами дістались адресатам. Приємна несподіванка вийшла для матусь, які не приховували сліз вдячності та радості. Після концерту всі зібрались у дружній катехитичній родині та могли смакувати солодке, яке приготували батьки.

Дякую Всемогутньому Богові за дітей та батьків, а також всім, хто допомагав у приготуванні та проведенні свята.

с. Міріям Голуб, СНДМ


© 2015.Усі права застережено