Новини


День Богопосвяченого життя в Києві

Як відомо, 13-14 лютого в УГКЦ відбулося урочисте завершення року Богопосвяченого життя. Всі урочистості проходили у Києві під проводом Блаженнішого Святослава Шевчука, який, як сказав Преосвященний Владика Михаїл Бубній, чекав всіх нас на зустрічі у Києві. Була велична урочиста Божественна Літургія у Патріаршому Соборі Воскресіння, яку очолив Блаженніший Святослав, разом із Апостольським Нунцієм в Україні Клаудіо Ґуджеротті, Єпископами Михаїлом Бубнієм, Екзархом Одеським, Василієм Тучапцем, Екзархом Харківським, та Григорієм Комаром, Єпископом-помічником Самбірсько-Дрогобицьким, у співслужінні численних священиків.

Монашество було представлене практично всіма Чинами та Згромадженнями. Сестри Служебниці також прибули з усіх єпархій, де працюють.

«За вас сьогодні є особлива молитва, ви є наша сила, радість і надія», - сказав Блаженніший Святослав до монашества. А Блаженніший Любомир нагадав, що нашим основним завданням залишається молитва, що має наповнювати наше життя, нашу працю та нашу місію.

Для всіх нас, богопосвячених осіб, ця зустріч стала чудовою нагодою до зустрічі одні з одними та з нашим Господом, на зразок зустрічі праведного Симеона, що святкуємо у святі Стрітення.

с. Дарія Пітулик, СНДМ
Вчителька новичок





© 2015.Усі права застережено